Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

Bij ieder optreden geeft Alex datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een professionele en zodanig enthousiaste manier, dat de vonken er bijna letterlijk vanaf vliegen; feestuhhhhhhhh!!!

Alex wordt gezien als één van de nieuwe sterren van Nederland. Onder andere Edwin Evers. Frits Spits, Karel van Kooten en Pierre Kartner hebben dit bevestigd.

Zijn single “Een bossie rode rozen”, zonder meer een knaller van een kroeghit, behaalde in 2000 een nummer I notering in de vaderlandse hitlijsten. Gedurende het Carnaval was het de meest gedraaide plaat. De single stond 40 weken lang genoteerd in de Nederlandstalige Mega Top 30, behield drie weken de eerste plaats en eindigde vervolgens hoog in de Mega Top 100 van 2000.

Naast deze hitsingle kreeg Alex landelijke bekendheid dankzij optredens in diverse tv programma’s zoals “De Bus”, “De Aftrap”, “Shownieuws’, “Postcode Loterij Show” en live optredens in de Amsterdam Arena, Gelredome en het Arke Stadion. Voordat Alex doorbrak stond bij al in voorprogramma’s van grote artiesten zoals André Hazes, Sugar Lee Hooper, Ben Cramer, Harry Slinger e.v.a.

Op professionele wijze bracht Alex de zaal in de juiste feeststemming voor de hoofd-artiest. Alex bestormt nu op eigen kracht grote zalen. Een dynamisch optreden, goede uitstraling en een groot enthousiasme staan aan de basis van een professionele presentatie. Alex zijn live-repertoire is al even boeiend als de zanger zelf. Van Marco Borsato tot Queen, alles is mogelijk. Met krakers als (uiteraard) “Een bossie rode rozen”. Gemoderniseerde en vooral swingende versies van “De Clown” en “Een Vrijgezel”, plus een perfecte Hazes medley gaat het dak er gegarandeerd af! De nadruk bij elk optreden van Alex ligt op FEEST, of liever feestuhhhhhhhh!!!