Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

De Alpenzusjes staan garant voor feest. Het sympathieke duo bracht in de loop der jaren tal van singles en albums uit met als hoogtepunt een Top 40 hit met de ‘ Tiroler Baby Sitter Song’.

Het duo De Alpenzusjes werd in 1980 opgericht door de zangeressen Carla Langendijk en Hanny Tholen. In 1982 verandert de samenstelling. Samen met Anny Cox heeft Alpenzusje Carla een hit met de ‘Tiroler Baby Sitter Song’. Een reeks televisieoptredens volgt en de zusjes zijn niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbizz.

Hits als ‘M’n lieve Schotse Doedelzakkenblazer’, ‘Breek me de bek toch niet open’ en ‘Hutje op de hei´ volgen elkaar in razend tempo op. Ontdekker Johnnie Hoes typeerde de zusjes als het langst bestaande damesduo van Nederland. “De Alpenzusjes betekent feest”,aldus de meester.

In 2005 blaast Carla de Alpenzusjes nieuw leven in. Met de single ‘Daar zijn we dan weer’ gaat Nederland opnieuw in de polonaise. De meiden zijn te gast op tv bij het Tros Muziekfeest, in Shownieuws en in RTL’s Gossip Quiz. Recent zijn er twee albums uitgebracht: ‘Veel lol en plezier’ en ‘Het beste van’.

Carla en Anny hebben inmiddels elke zaal van Nederland op de kop gezet. Nog altijd bezorgen de zusjes het publiek een onvergetelijke avond. De Alpenzusjes brengen een feestelijke show en krijgen de zaal gegarandeerd in beweging. Zing mee met de hits van de zusjes…. Want waar de Alpenzusjes komen… Wordt het een feest om van te dromen.