Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

André Hazes (door velen Dré Jr. genoemd) was de meest trouwe supporter van zijn zus Roxeanne tijdens haar So You Wannabe a Popstar-avontuur. Hij dacht toen nog geen zangambitie te hebben. Hij wilde graag acteren. Het liefst in een film.

Voor het album ‘Samen met Dré’ nam hij postuum een duet op met zijn vader: ‘Bedankt Mijn Vriend’.

Drie weken lang voerde vader en zoon Hazes de hitlijsten aan. Voor André Jr. was dit bijna niet te geloven: “Ik ben 13 jaar en ik heb nu al (samen met mijn vader) een nr. 1 hit!”, zei hij daarover.

André Hazes kwam er hierdoor achter dat hij zingen toch wel erg leuk vindt!

In mei 2008 werd er naar aanleiding van deze cd een concert georganiseerd in de Amsterdam Arena waar André Hazes Jr.. onder andere ook dit duet met zijn vader zong. “De mooiste avond van ons leven”, zouden hij en zijn zus Roxeanne hier later over zeggen.

Vanaf september 2008 is hij als Frank te zien en te horen in de musical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ naar het (met de gouden Griffel bekroonde) boek van Thea Beckman.

Zijn droom om ooit nog eens in een film te spelen heeft Dré niet opgegeven. Maar ook wil hij erg graag blijven zingen. Mensen vermaken is iets wat hij het liefste doet.

Foto: Setvexy