Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady met een internationaal karakter. Zij is vooral bekend van het televisieprogramma “het gevoel van…”.
Niet zo verwonderlijk dat de carrière van Antje heeft een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt. Antje startte haar carrière ooit in theaterproductie Jeans waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. Daarna volgde de theatergroep Broadway Boulevard, waarmee zij door het gehele land optrad en de groep bleek bijzonder succesvol in het Evenementen Circuit. Uiteraard bleven de capaciteiten van Antje niet onopgemerkt, en een platencontract bij Dino Music was het logische vervolg.
De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière.

Antje Monteiro succesvol in Aïda
Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van Amneris aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aïda. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheaterop de planken en haar rol in Aïda bleek baanbrekend voor een (inter)nationale carrière voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp musical award voor beste vrouwelijke hoofdrol 2002.
De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma “Het Gevoel Van….”. De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. Dat de combinatie van presenteren en zingen Antje op het lijf is geschreven, bewees ze méér dan ooit in “Het Gevoel Van….” waarin Antje wekelijks voor een miljoenenpubliek met diverse nationale,- en internationale vedetten een muzikale reis maakt door een bepaald jaar.
Dat Antje Monteiro in het theater bijzonder succesvol is, bewees ze wederom tijdens de Bernstein-concerten in 2004 waarin ze samen met diverse andere topvocalisten (waaronder Monique Klemann) en onder live-begeleiding van het Metropole-Orkest in de grotere theaters in Nederland heeft gestaan.