Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

Antonie is geboren in het Brabantse Helmond op 15-07-1985. Hij komt uit een gezin van 3 kinderen. Antonie is nog steeds woonachtig in het vertrouwde Helmond. Antonie woont al een hele lange tijd samen met zijn vriendin Allissa en samen hebben ze 2 kinderen een zoon van 6 jaar en een dochter van 4 jaar.

Zijn droom om zanger van het levenslied te worden is hij nu goed aan het waar maken. Antonie is al vrij jong begonnen met zingen, op zijn elfde tekende hij al een platencontract van 3 jaar bij Tirolis studio’s. Maar helaas op het moment van eerste single opnamen kreeg hij de baard in zijn keel, en zat er dus niets anders op dan rustig te wachten tot hij zijn stem volwassener en beter terug kreeg. Dat is hem gelukt, met blijdschap tot vele fans.

Op 15 juli 2005 kwam zijn eerste maxi single uit genaamd zigeunermeisje, twee jaar later kwam zijn single uit, ik doe mijn ogen dicht, deze is op you tube ontzettend goed bekeken en daardoor is er een tweede upload gemaakt.
Antonie wil met zijn zang de mensen verblijden met het levenslied waar hij ontzettend van houd, en wil dit landelijk laten horen. Naast zijn zang heeft hij ook nog een salon waar u uw tanden op professionele manier kan laten bleken, op facebook is deze te vinden onder Zingende Tanden.

Maar zijn grootste passie is toch het zingen. Dat blijkt dan ook weer in het leuke programma van Bloed Zweet en Tranen waar hij een fantastische ervaring heeft gehad en met veel plezier op terug kijkt. Na deze ervaring is Antonie de studio ingegaan en met succes, ik kan u vertellen dat zijn nieuwe singels “Kom bij me terug en Amor” het goed doen op de lokale radio en tv stations door geheel Nederland. Inmiddels is hij alweer bezig met een duet, dus binnenkort meer nieuws.

Ook is Antonie een trendsetter wat kleding betreft, als je hem boekt voor het Nederlandse levenslied dan denk je je ik heb toch geen rapper geboekt, nee inderdaad een moderne levenslied zanger zonder oud bollige kleding, dit gaat nog wat teweeg brengen in Nederland op een positieve manier uiteraard.

Daar waar Antonie op bezoek gaat of het nu een feest is of een klein gezelschap, Antonie weet altijd goed de sfeer er in te brengen. Hij houdt van gezelligheid en grappen maken kortom een gezellige brabo die landelijk aan het doorbreking is zijn zang en muziek.
Een optreden van Antonie staat voor Brabantse gezelligheid en kwaliteit. De bekende meezinger zijn eigen nummers maar een mooie ballad zal zeker niet ontbreken.

Antonie is inzetbaar voor elk evenement, of dit nu uw horeca bedrijf, bruiloft, festival of braderie betreft, vraag naar de vele mogelijkheden.

Boek nu een optreden van Antonie van Lierop voor een aantrekkelijke gage.