Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

daantjeAls rasechte Amsterdamse,is zij opgegroeid met muziek,op zeer jeugdige leeftijd stond zij overal in Amsterdam op het biljart,in de Amsterdamse binnenstad,om haar zangkunsten te vertonen. Nu na zoveel jaar,nodigt haar repertoire uit,om mee te zingen,en heeft die lach en een traan waar de Amsterdammer om bekent staat! Als Daantje op het podium staat,straalt ze gezelligheid,een saamhorigheid die recht uit het hart komt! Het levenslied waarvoor het leven een onuitputtelijke inspiratie bron vormt is haar op het lijf geschreven.

Inmiddels kan zij trots zijn met optredens bij Het Mega piraten festival (tros) Jordaan festival,het Tilburgs levenslied,het eerbetoon aan Andre Hazes Amsterdam, Haar deelname aan de zoektocht naar de nieuwe volks zanger of zangeres (BLOED ZWEET EN TRANEN) gooide hoge ogen met een behaalde derde plaats,kan ze vol trots zeggen dat ze een ware volkszangeres is,die met hart en ziel door het hele land optreed voor haar fans.

Met trots heeft Daantje haar eerste single gepresenteerd via bzet, geschreven door Emile Hartkamp …JIJ,een ware meezinger!

Ieder weekend treed Daantje op door het hele land. Als rasechte Amsterdamse weet ze altijd haar publiek voor zich te winnen…. Wie deze veel gevraagde artieste kent weet, dat Daantje altijd een feest achter laat en zeker altijd oog blijft houden voor haar fans.

Daantje is een zangeres met een zeer krachtige stem,die haar fans ontroeren en haar grootste compliment die ze ooit kreeg was een foto van een fan die haar foto naast die van Andre Hazes had laten tattoeeren!!  Dat geeft haar inspiratie om Dre zijn nummers te zingen met hart en ziel!