Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

darioDario Kreuger geboren op 30 december 1963 te Amsterdam, startte reeds zijn zangcarriere op 21-jarige leeftijd. Op de diverse talentenjachten was hij steeds zeer succesvol en dit maakte voor hem de weg vrij om in 1996 de stap als professioneel zanger te maken. Zijn repertoire bestaat uit o.a. gezellige Nederlands – en Engelstalige songs van persoonlijke arrangementen, die herkenbaar zijn voor het grote publiek. Een repertoirelijst met liedjes die iedereen naar hartelust kan meezingen. .‘De ideale mix tussen Andre Hazes en Rene Froger’ (De Telegraaf). 

De vocale kwaliteiten van Dario hebben er inmiddels toe geleid dat hij met diverse bekende artiesten heeft samengewerkt zoals Frans Bauer, Rene Froger, Gerard Joling, Imca Marina en vele anderen. Na de grote hit van “De Clown” in 1996 heeft Dario niet stil gezeten. Vele optredens door het hele land, en diverse uitgebrachte singles en albums zorgden voor een gevestigde naam die volle zalen trekt.
Waar hij ook komt beginnen de mensen wild mee te springen en te zingen op de aanstekelijke Nederlandstalige liedjes.

Na de Top 100 Single “Dit is zo’n dag” gaat bestormde Dario onder het alias van Sjors “Nu even niet” de hitlijsten. In de gedaante van Sjors de “inspirator” van Cup a Soup brengt Dario een feestrepertoire waar elke zaal van voor naar achter luidkeels meezingt; “Nu even niet!! ”

Dario is tevens te boeken met zijn eigen Miniconcert van 50 minuten met The Daylight Superband, beste Live band van Nederland.” In 2003 scoorde Dario een grote hit met het nummer “Ze was mooi”.