Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

Dave Roelvink

Dave Roelvink wordt geboren op 13 maart 1994 te Amsterdam. In het gezin Roelvink is hij de middelste met nog een broer en zus.

Op 16 jarige leeftijd wordt Dave op straat aangesproken door een model scout. Al gauw rolt hij dit wereldje in en staat hij ingeschreven bij een groot toonaangevend modellenbureau. Er volgen foto shoots in Kaapstad, Milaan en Londen. Ook loopt hij modeshows o.a. voor Tommy Hilfinger. De goede looks en het onbevangen karakter van Dave Roelvink blijven niet onopgemerkt door de tv wereld. In 2012 wordt Dave op 18 jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan Fort Boyard.

Het balletje gaat rollen en Dave is de zien in de tv programma’s “Welkom bij de Kamara’s” en “Sterren springen”. Medio 2014 raakt Dave Roelvink in opspraak waardoor hij uitgroeit tot een van de meest spraakmakende personen van het jaar. Ondanks alle negatieve publiciteit groeit zijn populariteit enorm.

Momenteel richt Dave zich op een carrière als DJ. Zijn muziekstijl is Bubbling, Moombahton en Eclectic.

In februari was de reality-soap “De Roelvinkjes” te zien op RTL 5 in de reality-soap was te zien hoe Dave Roelvink en zijn familie door het leven gaan.  In de soap was onder andere te zien hoe Dave zijn eigen dance track produceerden.

Dave Roelvink zijn vader Dries Roelvink, ooit profvoetballer is al jaren bekend in de artiesten wereld als zanger en is regelmatig te vinden op allerlei feestjes door het hele land.  Dries is een graag geziene gast die altijd weer de zaal op zijn kop weet te zetten.

Wil je Dave boeken stuur dan even een offerte aanvraag.