Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

image‘n Verborgen talent met ‘n gouden keeltje en telg uit een artiestenfamilie!

Het is nu de hoogste tijd om deze spontane en goedlachse Amsterdamse zanger nog beter te leren kennen!

Dennis Alberti werd op 8 oktober 1975 geboren in Amsterdam. Vanaf zijn geboorte was het de liefde voor muziek wat er met de paplepel werd ingegoten. Op 6 jarige leeftijd al beklom Dennis voor het eerst het podium om tijdens het Jordaan festival in duet met Opa Willy Alberti “De glimlach van een kind” te zingen. Op latere leeftijd was Dennis bij Tante Willeke backing vocalist.

Na jarenlang op de achtergrond te zijn gebleven, wil Dennis nu zoveel mogelijk zelf op de bühne en in de spotlights staan! Want zingen is waar zijn passie naar uit gaat!

Na zijn deelname eind 2014 aan het SBS 6 programma “Bloed, Zweet & Tranen” waarin Dennis landelijke bekendheid kreeg door zijn televisie optreden tijdens de liveshow, was hij een tijdlang vaste huiszanger bij restaurant Contra’73 en treedt hij momenteel wekelijks op bij diverse evenementen door het hele land.

Dennis heeft ’n eigen, warm stemgeluid en weet met de bekende Engels- en Nederlandstalige hits het publiek aan te grijpen. Het speciaal voor hem geschreven nummer “Mag ik vannacht bij je slapen?” is het muzikale startsein om zijn eigen repertoire ten gehore te brengen en het volgende hoofdstuk in de nog prille maar stormachtige carrière van Dennis Alberti.

Een veelbelovend artiest waar men nog veel van zal horen!