Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

dennis baxDennis, een jongen die voor hij zijn entree maakte in de Gouden Kooi bezig was met het opzetten van een eigen kledinglijn, en daarnaast nog modellenwerk deed voor verschillende buro’s.

Na een jeugd waarin alles voornamelijk gericht was op het voetballen; hij speelde bij de grote profclubs als Ajax en Feyenoord, heeft zijn carrière toch een andere wending genomen. Na deelname aan het programma Popstar the Rivals, richt Dennis zich nu op een carrière in de muziek, als zanger en entertainer.

Dennis stapte de Gouden Kooi in met een geheel eigen visie en mening. Hij overleefde de ontslagronde toen er geroddeld werd, maar verliet uiteindelijk de Gouden Kooi toen vriendin Nadia hem niet meer de hand boven het hoofd hield.

Op 13 maart is zijn eerste eigen plaat uitgebracht, de titel “Laat Me Vrij Zijn” is speciaal geschreven voor Dennis door niemand minder dan Kees Tel.
Na optredens in een aantal Radio en TV programma’s is Dennis niet alleen bekend van zijn Gouden Kooi optreden maar ook als artiest.