Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

Wanneer u Dries Roelvink voor een optreden wilt huren, bent u verzekerd van een overweldigende gebeurtenis. Het is niet voor niets een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen door heel Nederland. Door zijn ruime stembereik en brede repertoire is hij een breed inzetbare artiest. Of u nu op zoek bent naar Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, Dries Roelvink zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment. Een gegarandeerd geslaagde avond!

Van voetbalschoenen tot microfoon

In 1959 is Dries Roelvink op nieuwjaarsdag in het hartje van de Jordaan geboren. Als jong mannetje volgde hij zijn vader in de voetbalvoetsporen, maar nadat hij de winnaar werd van een talentenjacht op het Rembrandtplein verruilde hij zijn voetbalschoenen voor een microfoon. En ging hij dus zijn moeder, Alie Roelvink, achterna.

Zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ stond wekenlang hoog in de hitparade, maar ook om zijn ‘one man shows’ stond Dries bekend en maakte hij veel indruk. Ondertussen heeft Dries Roelvink al negen CD albums, twee dvd’s en 34 singles op zijn naam staan.