Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

Femke Hengeveld is op 12-05-1990 geboren in Zevenaar.

Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke Hengeveld zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podium carrière.

Femke Hengeveld treed vanaf haar 17de op op diverse bruiloften en partijen. Hierdoor speelt ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze wordt gevraagd om auditie te doen voor een 12 koppige soulband en daarna volgen vele optredens.

Op 20 jarige leeftijd besluit Femke dat het tijd wordt voor een solocarrière en daar wil ze zich ook volledig op gaan richten. Femke wordt regelmatig nog gevraagd om op te treden met coverbands. Zo is ze regelmatig te zien als zangeres van de coverband Monroo bij diverse optredens door het land.

Tevens wordt Femke Hengeveld veel gevraagd voor koorwerk in studio´s Door haar ervaring met coverbands en als solo zangeres heeft Femke Hengeveld een ruim repertoire opgebouwd. Femke is snel inzetbaar door haar grote ervaring.

In 2016 is de eerste solosingle van Femke uitgebracht ¨Ik laat je gaan¨ werd goed ontvangen door de fans en de radio stations. Femke is meteen weer de studio ingedoken om meer tracks op te nemen, deze zullen ter loops worden uitgebracht.