Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

Met Frank’s carrière gaat het nu bijzonder goed. Een paar jaar geleden had hij nog amper 4 optredens per maand nu heeft hij er vier per week en daarvan bijna de helft in Brabant. Want in Brabant is het Hollandse lied, en dus ook Frank’s muziek, razend populair.

Tijdens één van die optredens, Frank was toen 19 jaar, kwam hij in kontakt met het producers duo Henny Thijssen en Gerto Heupink, (songwriters van o.a. André Hazes, Corrie Konings, Renee de Haan etc.) die zo enthousiast waren dat ze Frank aanboden wat studio opnames met hem te maken.

Die opnames kwamen in 2001 terecht bij platenmaatschappij DEE 2 Records en ook daar waren ze van mening dat Frank een groot talent is en zo kon hij op zijn 19e een meerjarige artiestencontract tekenen bij DEE 2 Records.

Zijn eerste single “Pluk alle sterren” kwam in 2002 uit en kreeg zeer veel aandacht op de regionale zenders en bij Radio Nationaal. Zo ook zijn tweede single “Geluk”, maar de echte doorbraak kwam met zijn derde single “Leef als een zigeuner”.

Ondertussen heeft Frank 9 cd-sinlges, 4 cd en 1 dvd uitgebracht.

In 2007 begon Van Etten het platenlabel I.J.M. Records en produceerde hij voor bekend en onbekend talent. In het voorjaar van 2008 nam hij een duet op met R&B-zanger Brace, getiteld “De nachten zijn zo donker zonder jou”.