Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

Wilt u de Gebroeders Ko boeken voor uw feestavond? Zij, Ton en Gerard Koopmans, zijn inderdaad broers en komen graag voor een heerlijk feest zorgen. Zij weten als geen ander hoe ze een feestje dienen te bouwen, waardoor u bij hen met een groot evenement tot aan uw feestje bij u thuis aan het juiste adres bent.

Feestact in Nederland

gebroeders koDe Gebroeders Ko zijn al jaren een succesvolle feestact in Nederland, die vele hits op hun naam hebben staan. U kunt de Gebroeders Ko inhuren en meezingen met ‘In heb een toeter op m’n waterscooter’, ‘Boten Anna’, ‘Schatje mag ik je foto’, ‘Helikopter’ en talloze andere nummers. Bovendien hebben de Gebroeders Ko een aantal verzamelcd’s uitgebracht, zijn ze te gast geweest is tal van televisieprogramma’s als At Nick, de wereld van K3, BZT Show, Jensen en het Grote Feest van Sinterklaas. Ook schreven de Gebroeders Ko alle liedjes voor Joris en Boris, de film uit 2012 en Sinterklaas en het Raadsel van 5 december in 2011.

Succes van de Gebroeders Ko

Het succes van de Gebroeders Ko is enorm, waardoor u twee artiesten kunt boeken die als geen ander voor een geslaagd feest weten te zorgen. Ze werden in 2004, 2005, 2007, 2008 en 2009 bijvoorbeeld verkozen tot beste Party Act van Nederland en hun hit Boten Anna was in 2006 de beste Party Act van het land. Verder ontvingen ze ook meerdere malen de Award voor Populairste feestact van Nederland en waren zij in 2007 met meer dan 300 boekingen de meest geboekte feestact. Verder hebben de Gebroeders Ko in 2012 de award voor Beste Auteurs van Nederland ontvangen, een prijs waar ze enorm trots op zijn.

Gebroeders Ko inhuren

U kunt de Gebroeders Ko boeken voor de grote evenementen als Koningsdag en de Nieuwjaarsduiken, maar ze komen ook graag thuis bij u langs. Kies uit een Tape-act van 30 minuten waarbij ze al hun hits razendsnel spelen, een Kids Meezing Sjo van de gebroeders of bijvoorbeeld de speciale Sinterklaasshow. U kunt de Gebroeders Ko inhuren voor ieder gezellig feest, waar zij het beste in naar boven brengen!