Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

grad damenOver Grad Damen hoeven wij u niet veel meer te vertellen. Deze Nederlandse Schlagerkoning stond de afgelopen jaren met maar liefst 8 singles hoog in de hitlijsten van Nederland. En ook is Grad niet meer weg te denken van Radio en T.V.

Het begon voor Grad Damen enkele jaren geleden in Café “Bolle Jan”, het wijd en zijd bekende café van de vader van René Froger. Grad Damen voelde zich er als een vis in het water en stond regelmatig achter de microfoon tot groot plezier van de aanwezige muziekliefhebbers,

Op veler verzoek is Grad Damen de opnamestudio ingegaan en werd de eerste single “Alisha” opgenomen en kreeg, in oktober 2000, in de MEGA Top 100 een hoogste notering van maar liefst nummer 22. Ook zijn tweede single “Amore” behaalde in februari 2001 een Top 20 notering in de Mega Top 100. Hiermee is de naam van Grad gevestigd en volgen vele hits en cd’s.

In 2006 was Grad Damen te zien met zijn eigen real life soap ‘Helemaal Grad’ bij SBS 6. Deze soap telde maar liefst 10 alfleveringen.

In februari 2008 tekent de zanger een contract bij platenmaatschappij Goldstar van Emile Hartkamp en Norus Papidar. Dit producersduo schrijft o.a. voor Frans Bauer, Koos Alberts, Marianne Weber en Jannes.

In 2008 heeft Grad Damen een nieuw album uit gebracht “kom weer bij mij”.

In 2009 verschijnt er wederom een nieuw album van Grad Damen, Goed In Mijn Vel ligt in de winkels.Incl.  De singles: He Jij, Waar Was Je Nou..& Ik Hou ’t meest van Jou hebben reeds hoog in de single top100 gestaan.

Ook 2010 begon al goed, want op 10 en 17 januari was Grad Damen te zien op Nederland 1, in een tv special van de TROS die op Curaçao werd opgenomen. Daarnaast zal Grad mee gaan op cruise aan de middelandse zee.