Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

henk dissel_2Henk Dissel stond als tweejarige jongen al op de tafel te zingen. Henk Dissel is nu bijna twintig en hij zingt nog steeds. In 2004 had Henk zijn eerste grote optreden in het Figi theater in Zeist. Drie jaar later ontmoette Henk in datzelfde theater tekstschrijver Emile Hartkamp. Henk werd uitgenodigd om een nummer op te nemen. Met dit liedje, ‘De route van mijn leven’, heeft de jonge Zeistenaar de jury van Sterren.nl Academy overtuigd van zijn zangtalent.

In het programma Sterren.nl Academy heeft Henk Dissel veel contacten weten te leggen in de artiestenwereld en ook een single op mogen nemen bij Edwin van Hoevelaak. Het nummer ’10 seconden later’ werd zeer goed ontvangen door het publiek. Als Henk in de finale van Sterren.nl Academy tweede wordt betekent dat echter niet het einde van zijn carrière, nee Henk gaat gewoon verder en boekt telkens weer een vooruitgang.

In mei 2009 komt Henk met zijn nieuwe single ‘Ik wil jou’ geschreven door Kees Tel en dit nummer belandt zelfs twee maal in de top 100. Voor Henk was 2009 een veelbewogen jaar, niet alleen heeft hij de single op mogen nemen, maar daarbij ook een super mooie clip. Henk heeft op meerdere Mega Piratenfestijnen gestaan, op de Rijnweek, in het voorprogramma van Gerard Joling en hij heeft vele eigen optredens mogen geven.

Ook 2010 was voor Henk weer een heel mooi jaar met een nieuwe platenmaatschappij achter zich bracht hij twee nieuwe singles uit genaamd: Vanavond en Ik geloof nog steeds in jou. Beide singles wisten de top 100 te behalen en waren op vele radio- en tvstations te zien en te horen. Zo is de single ‘Ik geloof nog steeds in jou’ nu al een aantal weken te zien op Nederland 1 bij Sterren.nl, waar zijn single zelfs Paradeplaat is geweest. Henk krijgt veel response uit alle hoeken van het land en het blijft niet alleen in Nederland. Henk heeft namelijk ook al een aantal keren mogen optreden bij onze Zuiderburen, ook daar wordt zijn muziek goed ontvangen en heeft hij interviews gehad met Belgische radiostations.

Ook 2011 is weer een mooi jaar te worden.. Zo begon het jaar natuurlijk al goed en stond Henk in de eerste week van dit nieuwe jaar op nummer 43 in de top 100 en heeft hij een aantal weken daarna zijn hoogste positie tot nu toe bereikt met een mooie 34e plaats. Tijdens de opnames van zijn nieuwe single wordt er een compleet nieuwe website gelanceerd, dit maal ook geschikt voor op de mobiele telefoon. De nieuwe single ‘Denk je nog wel aan mij’, opgenomen in de studio van Evert Abbing (o.a Lois Lane, Marco Borsato en Glennis Grace) verschijnt halverwege oktober van 2011 in samenwerking met het label ABC Entertainment, dat al enige tijd het management van Henk verzorgt. De single is enorm succesvol; airplay op vele radiozenders, TV optredens, een 28e positie in de Single Top 100 en een steeds voller wordende agenda vallen hem ten deel.

Ondertussen is Henk ook een eigen show gestart welke onder de naam ‘Henk Dissel on tour’ succes kent in kroegen in o.a. Zeist en daarbuiten. Tijdens ‘Henk Dissel on Tour’ verwelkomt hij steeds muzikale gasten. In het populaire Amsterdams feestcafe Jantjes Verjaardag krijgt Henk zijn eigen avonden.