Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

jeffrey kuipersAls we praten over Jeffrey, dan praten we over een artiest die al op zeer jonge leeftijd veel ervaring op heeft gedaan. De in 1980 (06-11-1980, Scheperziekenhuis) in Emmen geboren arbeiderszoon was op jonge leeftijd al een bijzonder kind. Nu, zesentwintig jaar later, is hij dat nog, al is er in die kwart eeuw een heleboel gebeurd.

Ondertussen groeit ‘Ware liefde’ uit tot een echte kroegenhit. Zelfs in het buitenland, waaronder Spanje, Turkije en Griekenland is ‘Ware liefde’ veelvuldig te horen. Jeffrey’s agenda vult zich en er volgen diverse optredens, waaronder in juli een optreden tijdens het festival ‘Levenslied ’s-Hertogenbosch’ voor 20.000 man.

In juli verhuist Jeffrey met partner Michael van Zwol naar hun eerste koopwoning, ze blijven echter in Hoogeveen wonen. Jeffrey neemt in de zomer van 2007 deel aan de RadioNL/TVOranje zomertour. Diverse plaatsen in Nederland worden aangedaan.

Eind oktober wordt de single ‘Jij bent een chica mala’ uitgebracht, het Zuid-Amerikaans getinte nummer, door Jeffrey zelf voorzien van een tekst, wordt wederom goed ontvangen. Er wordt een videoclip opgenomen, een live gezongen registratie van een optreden. In november 2007 komt Jeffrey’s tweede album ‘Ware liefde’ uit. Het twaalf tracks tellende schijfje is een mengeling van up-tempo dansmuziek, hier en daar afgewisseld met een prachtige ballad. Voor de teksten van acht van de twaalf stukken is Jeffrey zelf verantwoordelijk. De productie is in handen van Ten Donkelaar Produkties.
Ben ten Donkelaar arrangeert, musiceert en produceert, de backingvocals worden verzorgd Karin ten Donkelaar en Jeffrey en de algehele supervisie is in handen van Ellis ten Donkelaar.

Jeffrey’s populariteit groeit enorm. Jeffrey geniet van de waardering en voelt zich op het podium weer als een vis in het water.