Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

jeffrey tanisJeffrey Tanis ziet op 19 mei 1986 te Utrecht het levenslicht. Al snel is duidelijk dat Jeffrey een grote liefde heeft voor het artiestenvak. Al vroeg stond hij net als menig Utrechts jochie mee te zingen met één van zijn grote voorbeelden André Hazes, Willy Alberti, Engelbert Humperdinck.
Jeffrey is nu wonend in een dorpje naast Utrecht in het rustige Maarssen.
2003
In 2003 begon het avontuur: Jeffrey en z’n broer Dennis kochten samen een geluidsinstallatie en gingen samen op pad.
In Amsterdam begon Jeffrey’s eerste avontuur en kreeg een kans om in Cafe Peter Beense te mogen zingen.
Daarna kwamen diverse kroegen en kwamen kijken en vragen of Jeffrey volgende week wilde optreden in hun zaak.
2008
Oktober 2008 verschijnt dan zijn eerste eigen CD single: “Waarom kan ik geen afscheid nemen?”. Daarna volgende al snel het Album “Laat m’n dromen maar dromen” met grotendeels uit het hart voor hem geschreven nummers en met zijn kenmerkende, prettige stemgeluid en voor ieder wat wils.
2009
In 2009 brengt Jeffrey maar liefst 2 singles uit.
Binnen een maand waren deze uitverkocht en de CD-presentatie werd door 700 (!) mensen bezocht.
De clip van deze plaat wordt regelmatig uitgezonden op Sterren .nl en TV Oranje.
2010
In 2010 kwam er ook weer een heel mooi album uit met de titel “Wacht nog heel even”.
Hierbij heeft Jeffrey veel samengewerkt met tekstschrijver Bram koning.
2011
Na het album kwamen er in 2011 maar liefst 3 singles uit waarvan de eerste ” het maakt me niets uit” was.
Jeffrey nam in 2011 een duet-single op met Martin van doorn: “Zing met heel je hart”, geschreven door Bram koning en opgenomen bij Hans Rusche in Muidenberg.
2012
In het voorjaar van 2011 neemt Jeffrey in de studio bij Hans Bedeker (o.a. Rene Froger, Toppers, Lee Towers) zijn nieuwe zomer single op: ‘’De Zomer Van Ons Leven’’.
Maar er kwam nog een single uit in 2012 “Oh sorry Gina”
Dat was een hele andere style als verwacht maar op de podiums deed hij het geweldig, heel veel mensen hadden dit zeker niet van Jeffrey verwacht.
2013
Jaja het is hem gelukt om zelf een nummer te schrijven, weliswaar een cover, maar een echte tranentrekker met de titel “Laat me nu niet alleen”

Maar er gebeurde iets raars.
Jeffrey werd gebeld door vrienden en collega’s: er is een film uit met jouw nummer er in. Valentino heet de film met veel bekende Nederlanders.
Vandaar werd besloten om het nummer “Oh Sorry Gina” opnieuw in een nieuw jasje uit te brengen, met dank aan Bram koning en Niels van der horst. Met de hoop dat het een klein hitje gaat worden.

Jeffrey treed ook weer regelmatig op in de diverse feestcafés waaronder De Bastille in Amsterdam, Muziek Cafe Buddies in Maarssen en Partycentrum de Wilgenplas.
Jeffrey is volwassener dan ooit in zijn muzikale wereld en heeft inmiddels zijn eigen identiteit gevonden in zijn optredens en muziek keuze.