Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

Lorenzo Nieuwenhuysen

De kleine maar ook zo grote held uit Leiden, waar bijna iedereen Lorenzo Nieuwenhuysen inmiddels wel kent. Maar niet alleen in Leiden kennen ze hem, in de wijde omtrek. Het lijkt erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is. Lorenzo Nieuwenhuysen is een opvallende verschijning, vol met tatoeages, waar je niet omheen kan. Momenteel is hij heel hard aan het werk om de top te gaan bereiken en hier is hij vastberaden in.

Op jonge leeftijd vanaf het jaar 2006 begon Lorenzo Nieuwenhuysen zijn zang talent te ontwikkelen en dat bleef niet onopgemerkt bij de mensen die hem hoorden zingen. Gaandeweg de tijd begon Lorenzo Nieuwenhuysen met kleine optredens in cafés en ging hij mee doen aan talentenjachten. Hier werd ook zijn talent erkent en de jury’s van de talentenjachten deelden de mening dat Lorenzo Nieuwenhuysen een ‘hele grote ster’ kan gaan worden. Dit gaf Lorenzo steeds meer vertrouwen in het bereiken van zijn doel; het bereiken van de top!

Na het winnen van verschillende talentenjachten mocht hij optreden op buiten festivals en evenementen. Zijn bekendheid in de regio van Leiden werd steeds groter.

In die periode trad Lorenzo Nieuwenhuysen veel op in de omgeving van Leiden en werd de stap genomen om meer bekendheid buiten Leiden te gaan krijgen. Amsterdam was het gevolg en het duurde niet lang voor ook de populaire cafés als ‘Bolle Jan’, ‘La Bastille XL’, ‘Sientje’ en ‘Peter Beense’ helemaal enthousiast raakten. Eind 2014 deed Lorenzo mee aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’, dit programma wordt in 2015 uitgezonden.

Begin het jaar 2015 werd Lorenzo Nieuwenhuysen ontdekt door het grote management & boekingsbureau ‘Artiestenplein’ te Zeist, waar diverse grote artiesten onder contract staan. Lorenzo tekende hier een management & boekingscontract en de eigenaar ‘John Devilee’ van ‘4Fame Management’ is momenteel nog bij hem betrokken als goede vriend en persoonlijk manager om hem hiermee op alle fronten klaar te stomen voor zijn carrière.

Op dit moment zingt Lorenzo Nieuwenhuysen door heel Nederland de sterren van de hemel en loopt zijn agenda volledig vol.