Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

mark rijs1Al vanaf jonge leeftijd komt Mark (1986) in aanraking met muziek. Als klein jongentje is Mark een vrolijk kind, wat gek is op dansen en muziek. Als hij zijn eerste stapjes gaat maken, krijgt hij van de opa’s en oma’s een drumstel en gitaar. Ook de microfoon van opa is voor Mark een gewillig doelwit. Met gitaar, drumstel, de microfoon van opa en de muziek van De Havenzangers aan en je had gegarandeerd een feestje met de jonge Mark.

Als Mark 18 jaar oud is besluit hij om te gaan zingen. Zijn deelname aan het Leids Levenslied levert hem een meer dan verdienstelijke 3e plaats op. Ondertussen treed Mark al veelvuldig op en is het tijd geworden om de studio in te duiken, om eigen materiaal op te nemen, bij producer Manfred Jongenelis. Door de jaren heen volgen vele succesvolle singles en zelfs een CD.

In het land is Mark al geen onbekende meer. Zijn singles ‘Leef je eigen leven’, ‘Laat mij bij haar’, ‘Oh mon Amour’ en ‘Laat ze maar praten’ zijn stuk voor stuk hits in het land. Bij de radio- en Tv zenders is Mark een graag geziene gast.

Met in ABC Entertainment een nieuwe partij die hem zal begeleiden rondom zijn releases is Mark weer de studio ingedoken bij Manfred Jongenelis. De single ´Ik wil alleen maar jou´, welke eind April 2013 verscheen, is het eerste resultaat van de samenwerking met ABC Entertainment. ´Ik wil alleen maar jou´ werd direct goed ontvangen door de media en fans en leverde Mark veel aandacht op bij radio en Tv. De carriere van Mark heeft een enorme boost gekregen zodat er vol vertrouwen naar de toekomst gekeken kan worden.

In oktober wordt via ABC Entertainment het vervolg op ‘Ik wil alleen maar jou’ uitgebracht: ‘Blijf vannacht bij mij’. De single is wederom een lekkere volkse en dansbare track die de Mark Rijs sound voor de volle 100% omvat. Manfred Jongenelis (o.a. Frans Duijts, Grad Damen en Corry Konings) tekende wederom verantwoordelijk voor de productie.