Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

marloes oostingMarlous Oosting, 19 jaar oud is geboren in Assen, haar afkomst is puur NL. Als kind wist Marlous al dat ze zangeres wilde worden en denkt daar naar vele jaren nog steeds het zelfde over…

Als 10 jarige begon Marlous al fanatiek te zingen in een kinderkoor waar ze veel mee optrad en vaak de solo kreeg. In de jaren die volgden probeerde ze zoveel mogelijk ervaring op te doen en trad op tijdens opendagen, schoolfeesten enz.

Ze bleef zich ontwikkelen qua zang en probeerde zich te oriënteren in de muziekwereld. Ze was veel bezig met netwerken, mensen vinden die haar konden steunen en die in haar geloven.

Door aan het programma Idols op RTL 4 mee te doen, heeft Marlous veel mensen wakker geschud door haar grappige en lekkere brutale uitspraken tegenover Henkjan Smits! Hierdoor werd ze weer een ervaring rijker. Door voor dié camera’s te staan is Marlous geen onbekende meer voor vele Idols fans. Destijds heeft ze nog in een blad gestaan, genaamd IN. Daarin stond hoe Marlous de jury heeft overtuigd van haar kunnen in het programma Idols. Ze werd in datzelfde blad de Katja Schuurman look-a-like genoemd.

Marlous Oosting is in contact gekomen met Eddy Harms van Pink Records. Samen met Eddy heeft ze eigen nummers opgenomen. Het nummer “Als hij ’s nachts piano speelt is daar een voorbeeld van. Dit nummer is inmiddels al bekend bij het Nederlandse publiek en is te beluisteren op verschillende radiostations door heel Nederland. Tevens is er bij deze single een videoclip gemaakt. Marlous is momenteel druk bezig met de nieuwe single.