Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

mick harrenMick Harren is een rasechte Amsterdammer, die van het leven één groot feest maakt. Met een vrolijk repertoire van Engels- en Nederlandstalige muziek is MickHarren een graag geziene gangmaker voor elk feest. Mick Harren past zich moeiteloos aan en staat met evenveel plezier op het podium tijdens een schuurfeest als in smoking op een gala.

Een optreden van deze artiest in hart en nieren betekent handen in de lucht, aanstekers en meezingers. Vanaf de eerste minuut zet Mick Harren een passende show neer voor zijn publiek.
De in Amsterdam geboren Mick Harren is inmiddels geen onbekende meer in Nederland. Hij is sinds zeventien jaar actief in de muziekwereld en bracht in 2003 zijn eerste complete CD uit. Dit album“Good Things” bevat maar liefst vijftien stukken. De productie staat op naam van Haro Slok (bekend van o.a. Volumia/ Kane/ Laura Fygi/ Bad Candy) die zelf de meeste nummers schreef.

Dat Mick Harren gegarandeerd het dak eraf krijgt weten ook de Veerkampjes. De sympathieke volkszanger Mick Harren heeft samen met de Veerkampjes een single opgenomen “Doe maar gewoon”. De Veerkampjes hadden elke dag een docu soap bij de NCRV “Man Bijt Hond” (3,5 min zendtijd per dag), dit is zo goed aangeslagen bij het publiek (elke dag zo’n 1.3 miljoen kijkers), dat ze per 1 augustus bij SBS 6 te zien zijn met een nieuwe reeks De Veerkampjes waarvan Mick Harren de titelsong voor zijn rekening neemt.

Dat Mick Harren succesvol is, is ook de gasten van de bruiloft van Sylvie en Rafael niet ontgaan. Terwijl het echtpaar Van der Vaart in een volledig met witte rozen bedekte gondel, compleet met gondelier, afdaalde in de met vijf gigantische kroonluchters versierde partytent, verwelkomde zanger Mick Harren hen met hun lievelingslied “This is the moment…”.
Voor Mick Harren is dit het moment waarop het grote publiek kennis met hem maakt. Zijn populariteit groeit landelijk enorm en Mick geniet daar elk optreden weer van.