Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

piratentoppers1De Piratentoppers bestaan uit 3 zeer getalenteerde artiesten te weten Harm Wolters, Martin Dams en Patrick!

Harm Wolters werd geboren op 21 april 1967 te Steenwijk. Door zusje Petra ontdekt als zanger. Het was 2003 dat Harm zijn allereerste cd-single opnam, “de Sirtaki dansten wij”. Een jaar later volgde al het eerste album en een hitje met het nummer “overstag”.

In 2005 was het helemaal raak toen het nummer “Schat ik kom wat later” uitkwam. Harm bracht deze nummers op vele grote festijnen. Overal waar de sympathieke zanger optreedt belooft het een waar feest te worden.

Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht in het overijsselse Almelo. Al op 15-jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in het artiestenvak. Het begon destijds allemaal als look-a-like van Elvis Presley. Al snel begon Martin op te treden en binnen een afzienbare tijd werd hij een graag geziene gast op evenementen. In 1991 ging Martin voor het eerst de studio in en nam hij zijn eerste single “Als je eenzaam bent” op. In september van dat jaar bracht platenmaatschappij kwam deze single uit. In no-time stond deze in de Nederlandstalige top 20. Vele omroepen namen Martin ten harte en interviews bij de Tros, NCRV en Veronica waren Martin dan ook niet meer vreemd. Al snel volgenden meerdere singles en Martin’s optredens werden landelijk. Zijn grootste hit is tot op heden “Bye, Bye Belinda”.

Bij de uit Steenwijk afkomstige Patrick! zit de showbizz in het bloed. Altijd was Patrick! de jongen die op school en op feestjes wel “even” iets zong. Na vele karaoke wedstrijden, soundmixshows en talentenjachten, waar hij vaak met de eer én de éérste prijs ging strijken, was het moment in 1999 daar. Na het behalen van een eerste prijs op een talentenjacht op de Veluwe kwam Patrick! in contact met Leo Lukassen. In de afgelopen jaren zijn oa. de singles uitgekomen: Waar moet ik heen , Hoog in de wolken. Jij bent een kanjer, Geen geheimen en Donder bliksem.