Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

ronnie van bemmelRonnie van Bemmel timmert sinds 1993 keihard aan de weg. Met zijn single “Uno Dos Tres” veroverde hij in het jaar 2000, de landelijke uitgaansgelegenheden.

Vele optredens volgden en in 2007 gaf Ronnie van Bemmel zijn eerste theaterconcert in een uitverkocht Beatrix Theater te Utrecht. In datzelfde jaar veranderde er veel voor Ronnie. Hij won de Tros Talentenjacht, “De Weg Naar Thialf”, en tekende een platencontract. Vanaf dat moment, was Ronnie veelvuldig te zien op de landelijke tv, ondermeer bij het TROS Muziekfeest, Mega Piratenfestijn, Hart voor Muziek en de Nacht van Oranje.

Met zijn singles “Ik zoek een meisje”, “Laat het licht maar uit” en “Jamie”, stond hij in de Mega Top 100.

Op zijn laatste album “Alles vergeven” laat Ronnie horen hoe veelzijdig hij is. Een waanzinnig album vol met gezelligheid en feest maar ook prachtige ballads.

In 2011 verandert Ronnie van platenlabel in april van dat jaar verschijnt de eerste single. Het is een bewerking van een oud nummer van de Everly Brothers. De titel van de single is “Weet jij wel”.

Op de b├╝hne voelt Ronnie van Bemmel zich als een vis in het water. Vol overgave en plezier brengt hij zijn show. Een echte rasartiest die zijn optredens op de meest uiteenlopende gelegenheden in binnen- en buitenland tot een waar feest maakt!