Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

stef ekkelStef werd geboren op 9 augustus 1980 op de Plantage 7 in het hartje van Kampen waar zijn ouders destijds de uitbaters waren van het gezellige café de Boterton. In het café en in huis werd bijna niets anders gedraaid als Nederlandstalige muziek en het Nederlandse lied werd Stef dan ook met de paplepel ingegoten. In zijn jonge jeugdjaren moet zijn interesse voor het zingen dan ook zijn ontstaan, want op 4 jarige leeftijd zong Stef al vele liedjes van voor tot achter helemaal mee!!!

Het was pas op 29 april 1998 dat Stef zijn allereerste optreden gaf, maar niet zonder succes. Meerdere boekingen volgden al snel en via een goede kennis kwam Stef in contact met een van zijn huidige tekstschrijvers Jacques van Eijck. Zij hadden namelijk nog een liedje op de plank liggen die nog niet eerder was uitgebracht en die zeker weten geschikt zou zijn voor Stef. Er werd een tekst geschreven en een nieuw arrangement gemaakt en het vrolijke liedje “Op ’n terrasje” was geboren. In 2001 werd deze wederom in eigen beheer uitgebracht op single en dit betekende de definitieve doorbraak van Stef, want dit vrolijke zomerse liedje stond maar liefst 8 weken lang in de Nederlandse Top 20.

Inmiddels is Stef 27 jaar en heeft hij al een aantal hits op zijn naam staan. Ook is hij regelmatig te horen en te zien op de lokale, regionale en landelijke Radio en TV en natuurlijk niet te vergeten de vele piratenstations die het Nederlandse lied nog altijd een warm hart toedragen.