Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

Theo Mezz geboren in 1964. Zijn ouders waren echte horeca mensen. Zo nam hij in 1992 als 4e generatie de kroeg over en met succes !!! Theo al heel wat jaartjes als zanger in het café, is nu zo,n 10 jaar bezig met het grotere werk. Zo kwam hij in aanraking in 2005 met Dj Maurice, bekent van de Apresski Safari uit Rotterdam en John Marks van Studio White Villa in Ede. Daar maakt hij samen met Dj Maurice en John Marks de cover ”Het is Over” en hoe,het nummer blijkt het nog steeds super te doen in kroegen, danscafés en de grotere discotheken. Nu een paar jaren later zijn er nog meer covers opgenomen in studio White Villa, en zijn er ook eigen nummers te horen geschreven en geproduceerd door Kees Tel. Je laat me zweven – In De Polonaise – Ik Hou van de Noordzee. Frank Verkooyen van Boom studio in Breda produceerde de single De Zingende Kangoeroe.

In 2010 Nam Theo Mezz de single op.. Lekker in mijn Vel.. tot stand gekomen door het afval programma van RTL4 S.O.S. Sonja en was ook te zien in het programma Koffie tijd van RTL4 geproduceerd door Laurens van Wessel van studio Wesco te Roosendaal. Daarna kwam het feestnummer Oh La La Deze nacht gaat het gebeuren in 2011.

In 2012 kwam Theo Mezz in aanraking met Ger Oerlemans van OMP die voor het eerst het nummer Weekend produceerde een gezellig feestnummer waardoor je gelijk zin krijgt in het weekend.

In 2013 scoorde Theo Mezz zijn eerste Top 100 hitje met Diana een cover van Paul Anka uit 1957 en kwam de single bijna in alle lijsten hoog binnen van Nederland !!!

Theo Mezz maakt een feest voor jong en oud en heeft een 100 % feestgehalte !!!