Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

wesley kleinBeton timmerman Wesley Klein is vrijdag de grote winnaar geworden van het programma Popstars. Tijdens de talentenjacht die live werd uitgezonden op SBS kreeg Wesley het meerendeel van de stemmen.

Afgelopen vrijdag stond hij samen met Joshua Newton, Kristel Roulaux en Kim Stolkerin de zinderende live finale en won uiteindelijk de tv-talentenjacht. Vanaf het begin was hij de gedoodverfde winnaar en wist dit in de laatste liveshow waar te maken door zijn vertolkingen van ‘Rood’ van Marco Borsato, ‘Angels’ van Robbie Williams en als laatste zijn eigen single ‘You Raise Me Up’.

Alle vier de finalisten hebben het nummer ‘You Raise Me Up’ ingezongen en de bijbehorende videoclip geschoten, maar alleen Wesley’s versie wordt uitgebracht. Naar verwachting zal de single volgende week nieuwe binnen komen op nummer één in de hitlijsten.

Week na week verbaast Wesley de jury én het publiek met zijn vertolkingen van zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers. Klein overleeft iedere liveshow en is uiteindelijk degene die de meeste stemmers heeft. Wanneer Joshua en Kristel reeds zijn afgevallen in de live-finale, gaat de strijd nog tussen Kim en Wesley.

Hij wint hiermee een platencontract, het eerste exemplaar van zijn single ‘You Raise Me Up’ en de Popstars-troffee.