Martin van Doorn Boeken
Angelo Presti Boeken
Erna Temming Boeken
Lorenzo Nieuwenhuysen Boeken
Frank van Etten Boeken
Henk Kamphuis Boeken

Willem Huisman

Geboren in 1994 te Arnhem,

Het begon in 2012 tijdens een stapavond in café Rio in Arnhem met een groep vrienden. Daar pakte Willem Huisman de microfoon op en coverde een aantal Nederlandstalige liedjes. Die avond volgde een golf van positieve reacties. Daarop besloot Willem Huisman om zijn talent als zanger en vertegenwoordiger van het Nederlandse lied verder te ontwikkelen.

Na optredens voor de radio en diverse podia wil Willem een allround entertainer worden. Hij heeft inmiddels een avondvullend programma vol met het Nederlandse Lied en veel gezelligheid. Het optreden zit bij Willem Huisman in het bloed hij weet elke zaal in een feeststemming te brengen.

Terwijl hij, naast het zingen nog werkzaam was in de schoonmakerij tekende Willem in februari 2014 een contract bij het label “Frank van Etten Records” ,Waar hij zijn eerste single “Elke Roos” opnam.

Op 22 Juni 2014 heeft Willem zijn single “Elke Roos” gepresenteerd bij zijn favoriete voetbalclub SC Oranje te Arnhem. De single is door het aanwezige publiek met zeer veel enthousiasme ontvangen.

Momenteel werkt hij hard aan zijn eerste EP.